6906065791 Ικάρου 14, Ελευσίνα, Αττική billgratsi@gmail.com
hero image
 
  Art in wood 's 
Ξυλουργικές Εργασίες, Ελευσίνα, Αττική
 
     
 

H επιχείρησή μας, "ART IN WOOD'S" εδρεύει στην Αττική, συγκεκριμένα στην Ελευσίνα, και ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με ξυλουργικές εργασίες και την κατασκευή επίπλων. Στο σύγχρονο εργαστήριό μας, προσφέρουμε μεράκι και αγάπη στη δημιουργία έπιπλων που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα και αισθητική τους.

Καθημερινά, επικεντρωνόμαστε στη δημιουργία έπιπλων για κάθε χώρο, τα οποία όχι μόνο αναδεικνύουν τον χώρο αλλά τον καθιστούν και πρακτικό, όλα αυτά σε προσιτές τιμές. Με γνώμονα την ποιότητα, τη συνέπεια και την οικονομική προσέγγιση, δημιουργούμε με φαντασία και δημιουργικότητα έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, καθώς και έπιπλα για το σαλόνι ή άλλους χώρους της οικίας ή του επαγγελματικού χώρου σας.
 

 
 

 


 

 
     
     
 
 
 
 
 
 
  ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Στην επιχείρησή μας, "ART IN WOOD'S," αφιερώνουμε την εξειδίκευσή μας στη δημιουργία πρωτότυπων και λειτουργικών επίπλων. Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ξυλουργικής, δημιουργούμε κουζίνες σε κλασικές ή μοντέρνες γραμμές, εργονομικές ντουλάπες, ευφάνταστα παιδικά έπιπλα, ποιοτικές πόρτες, και έπιπλα για κάθε δωμάτιο στο σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο.

 
 
     
  Η συνεχής παρακολούθηση των νέων τάσεων στον χώρο της διακόσμησης μας επιτρέπει να προτείνουμε εξατομικευμένα έπιπλα και ειδικές κατασκευές που θα δώσουν στον χώρο σας ένα σύγχρονο, άνετο και λειτουργικό χαρακτήρα.  
     
     
     
  Επιπλέον, αναλαμβάνουμε αναπαλαιώσεις και επιδιορθώσεις επίπλων, προσαρμόζοντας πάντα την εργασία μας στα υψηλά πρότυπα ποιότητας για ένα αισθητικά εντυπωσιακό και πρακτικό αποτέλεσμα.  
     
     
     
  Επιλέξτε την "ART IN WOOD'S" για να διαμορφώσετε τον χώρο σας με μοναδικά έπιπλα που αντικατοπτρίζουν το στιλ και την ποιότητα που χαρακτηρίζει την επιχείρησή μας.  
     
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας κατασκευές που υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους. Μέσα από τη δημιουργία λειτουργικών και αισθητικά προσεγμένων κατασκευών, θέλουμε να προσθέσουμε αξία στον κάθε χώρο και να δημιουργήσουμε μοναδικά περιβάλλοντα.

Πέραν από την ποιότητα των προϊόντων, δίνουμε έμφαση στην εξυπηρέτηση των πελατών και στη δημιουργία μιας θετικής εμπειρίας αγοράς. Η ευελιξία μας επιτρέπει να προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες και τα γούστα του κάθε πελάτη, παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις.

Επιδιώκουμε επίσης τη διατήρηση μιας φιλοσοφίας βιωσιμότητας και ευθύνης προς το περιβάλλον. Με αυτόν τον τρόπο, στοχεύουμε όχι μόνο να καλύψουμε τις ανάγκες των σημερινών πελατών μας, αλλά και να δημιουργήσουμε ένα υγιές και βιώσιμο περιβάλλον για το μέλλον.

 
 
 
 
 
     
 
 
     
     
  Εγγύηση κατασκευής & συνεργασίας


Οι ειδικές ξυλουργικές κατασκευές φτιάχνονται εξ ολοκλήρου στο εργαστήριο μας με ξυλουργικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Τα χειροποίητα κουφώματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας στα μέτρα σας, με ξυλεία και τύπο της επιλογής σας.

Τα προϊόντα, όπως πόρτες και παράθυρα που προμηθευόμαστε από το εμπόριο κατασκευάζονται σε σύγχρονες βιομηχανικές μονάδες και είμαστε υπεύθυνοι για την ποιότητα, την τοποθέτηση και την άψογη λειτουργία τους. 
 
     
 
 
 
     
     
     
  Η επιχείρηση μας
ΕΓΓΥΑΤΑΙ
 
     
 
     
 
Υψηλή Ποιότητα
Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά υψηλής ποιότητας για τις κατασκευές μας, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια αντοχή και αισθητική.

 

 
     
 
 
     
 
Εξατομικευμένες Λύσεις
Κατανοούμε τις μοναδικές ανάγκες του κάθε πελάτη και προσφέρουμε εξατομικευμένες κατασκευές που προσαρμόζονται στο στυλ και τις προτιμήσεις τους.
 
     
 
 
     
 
Υποστήριξη Πελατών 
Παρέχουμε συνεχή υποστήριξη κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση του έργου, διασφαλίζοντας την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη.